Vanhan basenjin blogi

Iso väsymys

By Rairai on 10/21/2009

Olen hurjan väsynyt, vaikka olen nukkunut melkein koko ajan sen jälkeen kun tultiin Valkotakkisen tädin luota.

Onneksi Emo on kotona ja melkein koko ajan jossain lähelläni, niin että voin päästää itseni nukahtamaan rauhassa. Olen syönyt kaiken mitä Emo on antanut, paitsi tänä aamuna söin vain osan. Olen saanut riisiä ja kaurapuuroa kolme kertaa päivässä. Seassa on monta murskattua pilleriä, kyllä minä sen tiedän, mutten jaksa välittää. Ehkä niistä on apua, enkä kohta ole enää näin uupunut.

Ulkona en jaksa paljon kävellä, vähän käydään löntystelemässä käymälän suunnalla. Tänään Emo kantoi minut pitemmälle metsään, sinne minne tykkään tehdä ison hädän. En olisi millään halunnut tehdä, mutta sitten oli helpottunut olo, kun se sieltä tuli. En jaksa kirjoittaa enempää, lähetän vain terveisiä kaikille kavereille ja nukahdan taas.

Author