Tags

Roland-basenji raportoi

Term: koti
2 found

Mukavista viikonlopuista ja naksupetoksista

By Roland Basenji on 9/30/2018

Roland nauttii syyskuun auringostaViikonloput ovat mukavia. Pidän niistä, koska silloin meidän perhe viettää enemmän aikaa yhdessä. Meidän perhe - eli Mamma, Papi ja minä. Aikaisemmin myös sisko kuului meidän perheeseen.

Viikonloput ovat mukavia, vaikkemme tekisikään mitään kovin erityistä. Siinä olemme kaikki kolme tulleet toisiimme, että viihdymme parhaiten kotona ja nautimme pienistä asioista. Ehkä seura tekee kaltaisekseen.

iltaruoka
kävelylenkki
koti
lämmin syksy
pahat naksut
viikonloppu

Lempipaikat

By Roland Basenji on 9/3/2018

Rolandin lempipaikka on terassillaMinulla on kotona monta lempipaikkaa. Noin yleisesti ottaen lempipaikkani on kaikkein lähimpänä sitä paikkaa, missä Mamma tai Papi kulloinkin on. Eli jos Mamma vaikka istuu olohuoneen sohvalla (jonne minulla ei vieläkään ole pääsyä), minä viihdyn parhaiten omassa nojatuolissani, joka on lähellä sohvaa. Jos taas Mamma ja Papi syövät pöydän ääressä, viihdyn monestakin syystä parhaiten aurinkoläikkäpatjallani, joka on lähellä pöytää. Silloin kun Mamma on poissa kotoa ja Papi tekee töitä työhuoneessaan, viihdyn isolla tyynyllä, joka on Papin pöydän alla. Ja silloin kun Mamma lukee tai ottaa kaunistavia päiväunia vierashuoneen sohvalla, viihdyn samalla sohvalla itsekin (koska sinne saan mennä milloin huvittaa).

koti
lempipaikka
terassipäivä