Tags

Roland-basenji raportoi

Lempipaikat

By Roland Basenji on 9/3/2018

Rolandin lempipaikka on terassillaMinulla on kotona monta lempipaikkaa. Noin yleisesti ottaen lempipaikkani on kaikkein lähimpänä sitä paikkaa, missä Mamma tai Papi kulloinkin on. Eli jos Mamma vaikka istuu olohuoneen sohvalla (jonne minulla ei vieläkään ole pääsyä), minä viihdyn parhaiten omassa nojatuolissani, joka on lähellä sohvaa. Jos taas Mamma ja Papi syövät pöydän ääressä, viihdyn monestakin syystä parhaiten aurinkoläikkäpatjallani, joka on lähellä pöytää. Silloin kun Mamma on poissa kotoa ja Papi tekee töitä työhuoneessaan, viihdyn isolla tyynyllä, joka on Papin pöydän alla. Ja silloin kun Mamma lukee tai ottaa kaunistavia päiväunia vierashuoneen sohvalla, viihdyn samalla sohvalla itsekin (koska sinne saan mennä milloin huvittaa).

koti
lempipaikka
terassipäivä

12 vuotta ja 8 kuukautta

By Roland Basenji on 8/23/2018

Roland tapaa naapurin lehmänTäytin tänään 12 vuotta ja 8 kuukautta. En silti saanut nakkikakkua enkä minkäänlaista lahjaakaan. Mamma sanoi että saan molemmat vasta sitten kun täytän 13 vuotta. Minun mielestäni tämän ikäistä koiraa pitäisi jo kohdella kunnioittavasti eikä olla niin päivän päälle. Tällaisen vanhemman basenjiherran synttäreitä olisi syytä juhlia useammin kuin kerran vuodessa. Ei nyt ehkä joka päiväkään, mutta kerran kuussa olisi minusta hyvä kompromissi.

Toivottavasti Mamma miettii tykönään ja tarjoilee nakkikakun lähipäivinä merkkipäiväni kunniaksi, vaikkakin hieman myöhässä. Hyväksyn myöhästymisen, kunhan maku on erinomainen.

nakkikakku
nuuskintalenkki
synttärit
viestit

Muutoksissa voi olla myös jotain hyvää

By Roland Basenji on 8/17/2018

Kaikki parhaat paikat ovat minun!Olihan se alkuun outoa jäädä ilman siskoa, kun oltiin ihan aina oltu yhdessä, syntymästä asti. Oltiin eletty yhdessä niin monia vuosia ja koettu isojakin muutoksia, aina kaksistaan. Oltiin jääty kaksin silloin kun meidän eka Mamma katosi, ja sen jälkeen oltiin kauan ilman oikeaa kotia. Sitten kun uusi koti löytyi, se ei ollutkaan ihan naapurissa, vaan meidän piti muuttaa uusien ihmistemme luo uuteen maahan. Tällaiset ovat isoja asioita pienille koirille.

muutokset
rutiinit
uusi maa

Roland alkaa taas raportoida

By Roland Basenji on 8/12/2018

Sisarusten viimeinen yhteinen kuvaAjattelin tässä yhtenä päivänä että nyt tai ei koskaan. Vuodet vierivät, ja se alkaa olla selvä ettei meikäpoika tästä ainakaan nuoremmaksi muutu. Jotkut asiat ovat yhtäkkiä alkaneet mennä eri lailla kuin aina ennen. Tulee kaikenlaista muutosta, milloin hyvään milloin huonoon suuntaan.  Niinpä ajattelin, että nyt tai ei koskaan on aika alkaa taas raportoida eämästäni. Mamma on luvannut toimia kirjurina ja vakuuttanut, että tällä kertaa tämä blogi – siis minun ikioma blogini – on hänen tärkeitten asioitten listallaan tosi korkealla. Ykkösenä siis!

Glorian katoaminen
ikävä
raportointi
tärkeät jutut
uusi blogi