Basenjisisarukset tarinoivat

Lisää etsiviä?

By Gloria & Roland on 12/2/2012

Viimeksi Gloria kertoi lempietsivästämme, ja nyt meillä on syytä epäillä, että joku on lähettänyt etsiviä peräämme, tarkkailemaan meitä ja meidän rauhallista elämäämme! Ei me muuten, mutta ollaan satuttu huomaamaan, että viime aikoina meidän takapihalla on hiippaillut tavallista enemmän epäilyttäviä tyyppejä. Niitä on ollut liikkeellä ennen kaikkea pimeän tultua ja ne ovat tarkkailleet meidän ikkunaa, jonka ääressä me Glorian kanssa puolestaan päivystetään Rikin liikkeitä. Tyhmää on, että ne ovat yrittäneet pysyä puoliksi piilossa pihavajan ja pensaiden takana ja selvästi luulleet, ettei me Glorian kanssa huomata mitään. No, ei me nyt sentään umpisokeita olla.

Tänä iltana yksi aloitteleva etsivä vakoili meitä niin tökerösti, ettei oltu uskoa silmiämme. Etsivä ikkunassa
Se asettui asemiin ja tarkkaili meitä hievahtamatta pitkän aikaa. Kenelle se mahtaa raportoida?

Tuskin Riki on etsivälaumaa pannut asialle, pystyyhän se itse tarkkailemaan meitä omasta ikkunastaan, jos haluaa. Mutta kuka sitten?

Siitä on jo muutama viikko, kun käytiin Vihreätakkisen sedän luona ja saatiin piikki kankkuun. Silloin Setä sanoi, että siskon pitää ryhtyä pienelle dieetille. Puoli kiloa pitäisi kuulemma pudottaa, jotta takamus ei leviä liikaa. Emo sanoi, että no on se kumma että naisten pitää muka aina laihduttaa vaikka ovat hiukan pyöreinä paljon kauniimpia ja pehmeämpiä. Olen siitä ihan samaa mieltä. No, dieetille Gloria silti joutui, ja olen ollut huomaavinani että elävä tyynyni ei viime aikoina ole ollut ihan niin pehmeä kuin ennen. Ja oikeassa olin, tämän päivän punnituksessa Gloria oli 200 grammaa kevyempi.

Kaikkein pahinta oli se, että niin olin minäkin! Olen kai laihtunut myötätunnosta, on se niin kamalaa olla vähällä ruoalla.