Basenjisisarukset tarinoivat

Seitsemäs syntymäpäivä

By Gloria & Roland on 12/23/2012

Tänään me täytettiin seitsemän vuotta!

Tässä kuvassa me ollaan melkein seitsemän!Juhlapäivä meni ihan mukavasti, vaikka kyllä meitä olisi saanut vähän enemmänkin hemmotella. Ensin saatiin nukkua pitkään. Aamupäivällä käytiin Emon kanssa pitkällä lenkillä vanhan kylän takana. Saatiin juosta mielin määrin kuraisella pellolla, ja juuri kun oltiin laukkaamassa kilpaa pellon pitkää syrjää, niin yksi kultainennoutaja ilmaantui näköpiiriin. Täydellistä. Laukattiin leikkimään sen kanssa nappaa-ensin-jos-ehdit-leikkiä. Se, joka saa napattua toisen tassusta viisi kertaa peräkkäin, voittaa. Meille tuli Rolandin kanssa tasapeli tai minä voitin ihan vähän. Noutaja hävisi, minkä takia sen emäntä näytti nyrpeää naamaa. Noutaja itse ei ollut millänsäkään

No, sitten tultiin kotiin ja pestiin tassut. Aamunaksut oli marinoitu maidossa, ja sitten seurasi rentouttava kokovartalohieronta. Pian olikin jo synttärilounaan vuoro: oivallista possufilettä. Daario tuli ja toi lahjaksi muffinsseja. Hyviä. Nukuttiin pitkät kauneusunet, tässä iässä niistä ei ole yhtään haittaa. Emokin nukkui. Illansuussa mentiin kaikki lenkille ja me Rolandin kanssa saatiin taas juosta vapaina. Juostiin litimärällä niityllä, muttei haitannut, vaikka tassut kastuivatkin, kun samalla kyläkirkon kellot soittivat onnittelusävelmää.

Neljän juuston illallinen ja sitten unten maille. Ihan hyvä päivä. Onnea siis meille, ja onnea myös rakkaalle Ciara-siskollemme, joka täyttää tänään saman verran vuosia kuin me.